QUI SOM

Colección Jan Petit
by begoña parrado

begoña parradoLa col·lecció Jan Petit va néixer a l'Agost de 2013 de la mà de la marca Cantapip que actualment gestiona i comercialitza aquesta línea de productes.

Amb la il·lusió d’iniciar aquest nou camí, hem preparat aquesta web on trobareu, novetats, promocions i moltes sorpreses més...

La idea de la Col·lecció Jan Petit va sorgir després del naixement dels meus fills. Els hi encanta portar roba i complements dels típics personatges que tots coneixem però que no son d’aquí,  i vaig pensar...Per què no crear-ne un de català i que a més els hi ensenyi coses de la nostre cultura?

L’objectiu va ser fer un producte atractiu per la gent catalana però també per als turistes i així donar a conèixer la identitat i la cultura de Catalunya més enllà de les nostres fronteres!

Així va néixer en Jan Petit!!!

jan petitEl nostre petit amic ens acompanya en una divertida aventura per les nostres terres, amb el seu Cantapip (petita joguina musical que reprodueix les cançons catalanes més populars) com el ‘Sol Solet’, el 'Cargol Treu Banya', la ‘Lluna la pruna’...

Totes les samarretes porten una fitxa adjunta amb la informació més destacada de cada il·lustració i de cada cançó, traduïda en tres idiomes per donar-les a conèixer arreu del món.

  • Amb les rutes d’en Jan Petit aprendran, els noms dels monuments més famosos, els seus arquitectes, les tradicions...
  • Podran saber perquè es fan servir didàcticament a escoles i llars d’infants.
  • Saber els orígens i curiositats de les cançons.
  • Podran llegir les lletres de les cançons i interpretar-les amb la partitura.
  • I Cantar-les! Hi ha un Cantapip a conjunt amb cada samarreta.

Amb aquesta col·lecció la marca CANTAPIP ha apostat per un producte ideal per les famílies amb inquietuds musicals, que vulguin adquirir o regalar alguna cosa divertida i a l’hora didàctica perquè els mes petis s’agradin, aprenguin i s’emportin un trosset de la nostre cultura.